Om os

OM OS


Uvea er mere end bare tøj. Uvea er en verden af fantasi hvor man vokser og udforsker den store verden.


Når vi ser vores børn vokse gennem vores øjne som forældre, bliver vi ofte ramt af hvor hurtigt tiden flyver forbi os. Et af de steder det virkelig er synligt er på tøjet, barnet konstant vokser ud af. Vi lever i et forbrugssamfund som heldigvis er ved at vende og i stedet for 'brug og smid væk', bruger vi nu tingene i længere tid end før. 


Man kan ofte købe tøj der hedder 50-56,  men er det så også virkelig begge størreleser?

Uvea Denmark designer tøj der faktisk er begge størrelser. Det betyder, at man kan bruge tøjet over en længere periode end ved blot enkeltstørrelser.

Du får dermed mere for pengene og langt større glæde af tøjet.

Tøjet er syet efter høje standarder og i en kvalitet der sikrer, at det kan gå i arv, på trods af dit barn har brugt det dobbelt så længe.

Uvea Denmark - Bukser

Bukserne vokser med dit barn

Anklerne falder ikke ned over foden

Livremmen hverken strammer eller falder ned

Bukserne er i alle størrelser, designet til at vokse med dit barn. Det betyder at de først er lidt baggy om rumpen og med noget krøl i anklerne og efterhånden som barnet vokser strækker de sig ud.

Motiver børn elsker og genkender

I takt med at barnet vokser og begynder at snakke og pege på ting, som de bliver begejstrede for, er det også sjovt for barnet at være klædt i motiver som det genkender.

Ankelremmene er syet i rib og sikrer at bukserne altid bliver over barnets fod og sørger på den måde for fri bevægelighed uden hindring af tøjet - i alle størrelser.

Perfekt året rundt

Uveas bukser er syet i jersey som er af en perfekt tykkelse til den danske sommer på de dage hvor shorts er for koldt, og perfekt under flyverdragten om vinteren.

livremmen, er ligesom ankelremmen, syet i rib og giver en perfekt komfort for barnet. Bukserne bliver hvor de skal uden at stramme.

Vuggestue og børnehave

Bukserne er ofte kommenteret af pædagoger, som elsker bukserne, fordi de er så simple at få af og på - både i bletiden men også mens børnene selv lærer at gå på toilettet.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Godkend' godkender du vores brug af cookies.

Godkend